Home » Dans vanuit je Hart

 Dans vanuit je Hart in Leerdam - Programma van 8 weken! 

Heb jij als klein meisje in een mooi balletpakje gestaan en was het jouw droom om danseres te worden? Heb je jarenlang vol passie lessen gevolgd, maakte je hart elke keer weer een sprongetje als je weer mocht en zag je jezelf al op dat grote podium staan?! Dansen deed je namelijk het allerliefst!

Maar ergens onderweg jouw dansreis ben je er mee gestopt. Was er geen ruimte of tijd meer voor. Vanwege studie, werk of later misschien wel je gezin. Elke dag zei je tegen jezelf 'Ik ga het echt weer oppakken. Ik ga er weer tijd voor maken, zodra het kan'

Helaas werden dagen weken, weken maanden en maanden werden jaren.... Nu durf je niet meer. Denk je dat het te laat is en het niet meer kan, maar wat zou je nog graag willen dansen! Even een uur in de week voor jezelf waarbij je wordt meegenomen door de bewegingen en muziek. Je hoofd leegmaken en je lijf voelen. Voelen wat dans ook alweer met je doet en wat het voor je betekent.

In een groep van max 20 personen ben ik begonnen op 15 februari met een programma van 8 weken in Leerdam geven op beginners/medium niveau. Waarbij  de drempel voor jou niet meer zo hoog is, om die stap te zetten om weer te gaan doen waar je als kind zo van hield! Of wellicht heb je nog nooit gedanst maar heb je het altijd wel gewild. Daar is dit nu je kans! 

 

De volgende ronde start op:

woensdag 10 mei en donderdag 11 mei a.s!

8 weken lang elke woensdag of donderagavond helemaal voor jezelf!  In een gezellige, fijne en veilige groep. Woendsdag is medium/gevorderd niveau en donderdag is beginners/medium. Kies wat bij jou past! 

Jouw danskaart kost:

Een losse les is 15 euro. Betaal in een keer voor alle 8 lessen en krijg de eerste les cadeau! (105 euro) Meld je met z'n tweeën tegelijk aan en ontvang nog een bonus korting en betaal 97 euro voor jouw danskaart. Twijfel je nog? Meld je dan wel aan voor een losse les op 15 februari. Na de les kan je beslissen of je enthousiast bent en de andere lessen ook wilt volgen. Dan krijg je uiteraard de eerste les cadeau!

 

Voel jij na dit verhaal dat je hart een sprongetje maakt? Dat je Ja tegen jezelf wilt zeggen en dit wilt doen in 2017? Schrijf je dan hier links in via de knop Aanmelden. 

Herken je jezelf niet in dit verhaal maar wil je wel gewoon komen dansen? Wil je ervaren hoe ik de lessen geef? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom

 

Mijn danservaring

Ik ben zelf als vijf jarig meisje begonnen met jazzballet bij Dansinstuut Jos Dolstra in IJsselstein. Een blauw balletpakje met dezelfde kleur maillot en beenwarmers. Al snel had ik door dat ik dansen heel erg leuk vond en het ook wel kon. Werd steeds fanatieker en mocht over naar hogere groepen. Vanaf mijn tiende ben ik ook op klassiek ballet gegaan en heb ik dit ruim vijf jaar gedaan. Voor mijn techniek en houding was dit heel goed. Op mijn 12e werd ik gespot door Jos Dolstra zelf en mocht ik meetrainen met de showgroep. Daar was ik zo trots op! Inmiddels volgde ik drie lessen in de week. Ik mocht stage lopen bij verschillende optredens en op mijn veertiende mocht ik mijn allereerste betaalde optreden doen in het Muiderslot. Supergaaf en spannend! Het was zo ongelofelijk kicken en ik wist gelijk; dit wil ik vaker doen! Ik was verkocht. Na dit optreden volgende er nog vele mooie opdrachten met dinershows en losse optredens door heel het land. Mijn leven bestond uit dansen. Drie tot vier lessen in de week volgen, en in het weekend vaak trainen. Op mijn vijftiende werd ik ook gevraagd door Jos Dolstra om les te gaan geven op de dansschool. Ik ben begonnen met Steps en daarna ben ik ook de allround lessen gaan geven aan kinderen en volwassenen. Dat heb ik meer dan tien jaar met heel veel plezier gedaan. Dansen geeft energie, word je blij van en kan je echt even ontladen. Hoofd leeg dansen en meegaan op de muziek. Hieronder een filmpje van mijn eigen dansschool in IJsselstein Jos Dolstra, waar ik al ruim 30 jaar les volg en les heb gegeven.