Home » Something Old & Something New » Waar ben ik in het verhaal?

Persoonlijke coaching | Waar ben ik in het verhaal?

 

Je staat voor iedereen klaar. Je hebt een ongelooflijk groot hart. Zorgt graag voor een ander en wilt dat niemand iets te kort komt. Dat kan zijn in je gezin, in je familie, binnen je vriendenkring en je denkt zelfs aan je collega's. Je antwoord is al vaak ja, voordat je jezelf hebt afgevraagd 'kan ik dit doen, wil ik dit doen en zeg ik nou ja tegen de ander of ja tegen mezelf?' 

Ja zeggen tegen de ander en keihard een nee tegen jezelf. Maar zo voelde het lange tijd niet. Nu begint het te wringen en aan je te knagen. Want je voelt aan alles dat het de tijd is om ook eens Ja tegen jezelf te zeggen. Dat er voor je gevoel niemand aan je vraagt wat jij nou echt zou willen. Dat jij ook eens Nee wilt zeggen tegen de ander. Dat iedereen heeft wat hij nodig heeft, blij is en dat jij denkt: 'en ik dan?! Waar ben ik het hele verhaal?'  Als je dat voelt, terwijl je dit leest, dan is het de hoogste tijd dat jij daar samen met mij verandering in gaat brengen. 

Wat gaan we doen?

Na een kennismakingsgesprek, dit gaat per telefoon of Skype, gaan we starten met een introsessie. Hier maak jij kennis met de methodiek waar ik mee coach, Body & Mind Language. Tijdens de introsessie stel ik jouw hulpvraag of vragen vast. Na deze sessie volgen er 4 coachsessies waarin ik jou ga leren echt eens te luisteren naar de signalen die je lichaam jou geeft. Niet bedenken, maar luisteren naar je lichaam en hart. Wat heb jij nodig en wat is jouw behoefte? Waar ben jij in het verhaal en waarom durf je niet naar voren te stappen om je eigen ruimte in te nemen? Daarbij zullen we naast het praten ook in beweging gaan. Letterlijk een verandering aanbrengen in je houding. Want zo gaan er nieuwe mogelijkheden en ruimte voor jou ontstaan.

 

De methodiek 

De methodiek waar ik mee coach is Body & Mind Language (BML). Je leert luisteren naar de signalen die jouw lichaam jou geeft en verbind je hart met je hoofd. BML heeft tot doel het bewust maken van de taal van jouw lichaam door middel van bewegen. Het grootste deel van onze communicatie is non-verbaal, waarbij jouw lichaam een bron van informatie is. Lichaam en geest zijn zonder twijfel met elkaar verbonden. Beweging van jouw lichaam geeft tevens beweging in jouw geest. De meeste vrouwen hebben verschillende in hun rugzak een pijnlijk en/of vervelende ervaring(en) zitten, wat je gevormd heeft tot wie je nu bent. En vaak zijn deze ervaringen ook vastgezet in het fysieke systeem. Dit is terug te zien in de lichaamshouding en de levenshouding (hoe reageer ik en welke overtuigingen spelen er een rol). Door fysiek in beweging te komen, kun je ervaren welke blokkades je hebt vastgezet en waar deze zich bevinden in jouw lichaam. Blokkades herkennen, erkennen en er expressie aan geven, maakt dat je kunt loslaten. Wat draag jij nog mee en is niet van jou?  Het geeft jou meer vrijheid en vergroot je mogelijkheden. Hoe kan jij elke keer weer zelf de keuze maken of je in een negatief gevoel blijft hangen of dat je er een positieve draai aangeeft? Voelen waar jij blij van wordt en daar ook echt voor kiezen. Hoe moeilijk op dat moment een situatie ook is. Ik ga je leren om te durven kiezen voor jezelf, zonder dat je je schuldig gaat voelen. 

 

Wat levert het jou op?

Het resultaat is dat jij je gelukkiger voelt. Je veelmeer zelfvertouwen hebt, gaat ervaren dat je je rustiger gaat voelen en nog meer in je eigen kracht staat. Niet alleen jij profiteert hiervan, de mensen om jou heen ook. Je gaat leren om echt te gaan genieten van de kleine en grote dingen in het leven. Je gaat je eigen geluksmomenten creeëren. Onthou dat iedere vrouw een coach langs de zijlijn kan gebruiken, die je oprecht naar je luistert, aanmoedigd, motiveert, uit de put haalt, geduld heeft en vooral positief blijft. Daar ligt ook mijn kracht. Hoe moeilijk de situatie ook is, ik probeer er altijd iets positiefs in te zien. Hoe klein die ook mag zijn. Mijn missie is, is dat jij uiteindelijk ook onvoorwaardelijk van jezelf leert houden en echt ja tegen jezelf durft te zeggen. Je ruimte gaat innemen en gaat staan voor wie jij echt wilt zijn. 

 

Bel mij als je meer informatie wilt over dit traject. Mijn telefoonnummer staat onderaan deze pagina of vul het contactformulier in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dan neem ik contact met jou op.  Geef en gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling. En gun jezelf vooral de liefde voor de belangrijkste persoon in jouw leven, die ook op nummer 1 hoort te staan. Namelijk: JIJ.

 

Waar ben ik in het verhaal?

* Gratis kennismakingsgesprek via telefoon of Skype 1 x 30 min 
* Intro-sessie (intake) 1 x 60 min
* 4 x coachingsessies van 90 min
* Nazorggesprek via telefoon of Skype 1x 30 min

Cadeau:

De Masterclass  Zeg Ja tegen jezelf krijg je cadeau! Daarmee start je jouw persoonlijke traject. 

Bedenk met hoeveel liefde je al hebt gegeven en geïnvesteerd in de mensen om je heen, 

Nu met alle liefde in jezelf investeren.

 

Voor werkgevers is het uiteraard ook mogelijk om het traject aan te vragen voor hun werknemers.

Om uw werknemer optimaal te laten functioneren, meer in haar kracht te laten staan en niet in een spagaatstand tussen privé en werk.  Zodat u en uw bedrijf daar profijt van hebben. Het traject aanvullend met een voorgesprek en een eindevaluatie, is een investering van  €1049,00 ex btw. Een aangepast traject is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met mij op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.