Home » Something Old & Something New » Zeg JA tegen Jezelf

Masterclass Zeg Ja tegen Jezelf 

Toe aan een dag voor jezelf? Toe aan een dag zonder kinderen? Even ontladen en jouw batterij weer opladen? Doe je SuperWomanCape af en kom naar mijn Masterclass Zeg Ja tegen jezelf. . Een dag waarbij je alleen aan jezelf hoeft te denken. Laat je (drukke) agenda even voor wat het is en heb alleen aandacht voor jezelf.  Just Me, Myself and I. 

 

Ontdek dat je liever mag zijn voor jezelf  en nee mag zeggen

Vergelijken, de lat (te) hoog leggen, twijfelen. Waarom doen we dat eigenlijk? Omdat we allemaal graag bevestiging willen in dat wat we doen. Die bevestiging krijg je van mij, maar vooral van jezelf. En leer je jezelf een compliment te geven. Omdat je mooi bent zoals je bent. Als vrouw, als persoon. Want jezelf een compliment geven, dat is nog steeds iets geks en doen we veels te weinig. We vinden vaak dat het niet meer dan normaal, dat we doen wat we doen. Maar durf jij ook voor jezelf te kiezen? Durf jij goed voor jezelf te zorgen? Hoeveel hou jij van jezelf? Waar voel jij je schuldig over? Hoeveel ruimte geef en neem jij? Weet je ook wat je nodig hebt? Deze vragen zullen een rode draad zijn tijdens deze dag en zullen je uitnodigen om tot nieuwe liefdevolle inzichten te komen. 

 

Is het zweverig? 

Alles behalve dat. Want als vrouw wil je met beide benen op de grond staan. Hoe sta je op dit moment in het leven?  Welke ballen hou jij in de lucht en hoe voelt dat? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Waar word jij blij van en wat zou je willen los laten?

Aan de hand van interventies met de methodiek Body & Mind Language, visualisaties & creatieve opdrachten gaan we in beweging. Daarmee  bied ik jou een stuk bewustwording en zullen er verschillende inzichten ontstaan. Tijdens de workshop leer ik jou hoe je dat kan gaan integreren in je dagelijks leven. Klik op de button om je aan te melden voor deze bijzondere dag, waar het alleen gaat om jou. 

 

Een aantal foto's op deze pagina geven een impressie van de masterclass.  Lees hier de ervaringen van verschillende vrouwen die deze dag hebben bijgewoond. Sushma Jhakrie, blogster bij Wij a la Mama, schreef er een blog over. Hoe zij de masterclass heeft ervaren en welk effect het had op haar dagelijks leven. Lees hier haar verhaal. 

 

Dit cadeau voor jezelf is €147 incl consumpties & lunch

De workshop duurt van 11:00 - 17:00 uur

Inloop vanaf 10:45 uur

 

Uiteraard is het ook mogelijk om de workshop op locatie te boeken. Dit kan vanaf 6 personen. Vereiste is dat er genoeg ruimte moet zijn in de zaal om te kunnen lopen/bewegen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.