Home » Testimonials

Testimonials

- Workshop -

Sifra | Amsterdam: Van mama's wordt altijd verwacht dat zij er zijn voor het gezin. Dit leggen wij onszelf ook op waarop wij onszelf wegcijferen als persoon, als vrouw en als vriendin. De workshop houd je een spiegel voor en laat je nadenken over je dagelijkse onbewust handelen en hoe je dit kan veranderen. Het leert je ook kijken naar al de vele goede dingen die je als mama doet. En dat je daar trots op mag zijn! Silvana neemt al de tijd en is zeer betrokken. Ze laat je snel op je gemak voelen, zodat je open en jezelf kan zijn en hierdoor met een goed gevoel naar de workshop kan terugkijken.

 

Michelle | Maarssen: De mama workshop heeft mij bewust gemaakt van het feit dat je eerst van jezelf moet houden om in balans te zijn. Door de praktijkoefeningen ben ik anders tegen de werkelijkheid gaan kijken. Die dag heb ik echt als een "mama me -dag" ervaren en reed zelfverzekerder terug naar huis. De rustgevende en krachtige stem van Silvana liet me ook echt meer in mezelf geloven. 

 

Christel | Lelystad: Toen ik binnen kwam bij de workshop had ik een gespannen gevoel en ik ging met veel energie weer naar huis. De workshop heeft mijn ogen geopend en confronteerde mij met het feit dat ik mezelf echt te kort heb gedaan al die jaren. Het aangeven van mijn littekens heeft mijn ogen geopend. Er kwamen veel emoties los. Maar ik ben Silvana dankbaar. Voor de fijne, gezellige dag waarin ik me veilig voelde. Het heeft mij echt meer rust gegeven. 

 

Claudia | Leerdam: Mijn verwachting was dat ik rust zou ervaren en dat heb ik zeker gevoeld tijdens de workshop. Ik ging heel ontspannen naar huis en had thuis nog wel even in die 'flow' willen blijven. Je schakelt toch snel weer naar het meer haasten. Tijdens de workshop kwam ik tot het inzicht dat ik er nog niet ben en dat situaties overzien ipv er midden in staan, net als te veel over mijn grens gaan toch wel een zwakke plek blijft. Maar dat ik wel denk dat het bij me hoort en ik daarom functioneer zoals ik functioneer. En ik dan wel tevreden met mezelf ben! Daarnaast het inzicht dat ik wel op de weg loop waarop ik wil lopen, maar met de tools die Silvana heeft gegeven, hopelijk geen zijweggetjes meer hoef te nemen. Ik denk zelfs dat deze workshop ook wel zou werken voor vrouwen zonder kinderen. Ook zij hebben genoeg ballen omhoog te houden. Soms is voor hen de druk nog wel groter, omdat kinderen krijgen zo "normaal" is in deze maatschappij.

 

Carla | Leerdam: Ik vond het een heerlijke dag. Fijne sfeer. Mijn inzicht is vooral in de vorm van bevestiging naar voren gekomen. Dat liefde echt alles overwint. Dat liefde voor jezelf je sterk maakt, je laat stralen en dat dat uitwerking heeft op je omgeving. Grote top vind ik dat Silvana heerlijk haarzelf is. Eerlijk en open. Dat is fijn! Knap dat ze naast de deelnemers staat. Ruimte geeft voor hun emoties, maar als coach niet in de emotie mee gaat, maar luistert en door het stellen van open vragen stuurt. Dat vind ik mooi!

- Waar ben ik in het verhaal - persoonlijke 1 op 1 coaching

Nienke | IJsselstein: Voor mij was coaching helemaal nieuw. Het werken met je lichaam als middel om te signaleren wat je voelt en in te zetten voor een betere jij is werkelijk super. Silvana beweegt in vele opzichten met je mee en weet je op nummer 1 te zetten en te zorgen dat jij dat ook doet. Ik heb mij totaal op mijn gemak gevoeld bij Silvana en ben haar dankbaar voor de coaching. Mama’s verdienen dit!

Claudia | IJsselstein: 

Vorig jaar februari is geheel onverwachts mijn moeder overleden. Een verlies zo ingrijpend met allerlei emoties.
Dit jaar ben ik mijn baan verloren, na bijna 24 jaar. Er leek geen einde te komen aan de rollercoaster waar ik in zat.
En dan zou ik ook nog 50 worden…kansloos!
 
Met die boodschap heb ik hulp gevraagd aan Silvana. Mijn verhaal was een aaneenschakeling negatieve gevoelens en gebeurtenissen. Zij heeft me geholpen om het te kaderen en vooral om me te helpen ontdekken ‘Wie ben ik?’
De sessie vonden plaats bij mij thuis, in alle rust. Deels praten, deels oefeningen. De grootse eye-opener voor mij was Silvana’s uitleg over je comfort zone; er is niks mis met je comfortzone en je hoeft helemaal niet uit je comfortzone. 
Als er een verandering aankomt en je moet mee in iets nieuws, kan je je comfortzone verbreden. Ga kijken en voelen hoeveel ruimte er is in jouw comfortzone, maak het groter. Dit was zo verhelderend, er viel een last van mijn schouders en het toverde een lach op mijn gezicht.
 
Ik ben Silvana enorm dankbaar voor de manier waarop ze me heeft begeleid en heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf. Ik ben een ‘work in progress’ en dat mag ik omarmen. Inmiddels ben ik 50. Ik heb een Sarah kroontje opgezet en heb mijn verjaardag gevierd met lieve mensen om me heen. Het nieuwe jaar zie ik met vertrouwen tegemoet.